- Prijslijst

Ik ben trots op mijn producten!

Hieronder vindt u een overzicht van de producten die ik gebruik. U kunt deze ook via mij bestellen. Zowel bij een bezoek aan mijn salon als via het contactformulier.

Alle producten zijn uitgebreid getest en goedgekeurd voor professioneel gebruik.

Prijslijst

Pedicure behandeling (ca.45 min)

€ 28,00


Desinfecteren van de voeten. Knippen en verzorgen van de nagels. Verwijderen van eelt en likdoorns. Behandelen van schimmelnagels en/of ingroeiende nagels. Aanbrengen van verzorgende voetencreme.

Deeltijd Pedicure Behandeling (ca.20 min.)

€ 18,00


Nagels knippen en verzorgen. Of het verwijderen van 1 of meerdere likdoorns. Of het behandelen van een grote eeltplek. Of het behandelen van een ingegroeide teennagel.

NCM Lakgel op natuurlijke nagels van de voeten

€ 30,00


Deze gel in de vorm van een nagellak biedt 6 tot 8 weken blijvend resultaat. De nagels worden geknipt en verzorgt en in vorm gevijld, waarna ze worden gelakt met 4 lagen en uitgehard met een lamp.

NCM Lakgel in samen met een pedicurebehandeling.

€ 55,00


Een volledige pedicure behandeling aangevuld met een mooie kleur NCM lagel op uw teennagels. U gaat met compleet verzorgde voeten naar huis.

Aanbrengen kunstnagel op de grote teen

€ 15,00


Uw beschadigde nagel wordt gerepareerd met NCM Sculpture gel en onder de lamp uitgehard. Dit blijft 6 tot 8 weken zitten.

Aanbrengen kunstnagel op een kleine teen

€ 10,00


Uw beschadigde nagel wordt gerepareerd met NCM sculpture gel en onder de lamp uitgehard. Dit blijft 6 tot 8 weken zitten.

Verwijderen van uw nagellak

€ 6,50


Voor het begin van iedere behandeling wordt uw nagellak verwijderd.

Cadeau bon

€ 5,00


Een leuk Cadeau idee, verkrijgbaar vanaf € 5,00